Sunday, January 11, 2009

Bedtime Stories @ KLCC

Hah...hari ni aku ke KLCC...huwarghhhhhhhhhhh...baru je aku bitau my ex colleague si barn yang ensem yang ari ni katanya menjals kat sunway pyramid soping tak abis2..nyampah tau hehe..dia ni baik gak ngan aku...**baik kerrrr hehe...**..aku ckp aku dah mengharamkan kaki ini ke KLCC..keh keh ari ni wa kat sana ekekeke...pengharaman makan diri neh ekekeke...tak apa la..sebab naim nak tgk cita Bedtime Stories...and dah lewat nak p tempat jejauh..aku pon pecut la ke KLCC...hehehe...sib baik tak ada org beratur nak beli tiket...n ada lak show 1.10pm...so apa lagi kami 2branak pon layan cita ni...teruja gak nak tgk..n tak menghampa kan..cita ni best..**kalau aku tak tepejam in between the story tu means best la ekeke...**err..sinopsis cita ni??adeh kang cita panjang lebar lak..tapi korang leh baca kat sini...hehehe**punya la malas den nak story mory kan ekeke**

but i love this part bila dia cakap kat anak2 sdara dia...tak semua yang terjadi berakhir ngan happiness...tapi kita leh ubah tuk get the happiness..kan kan..

pas abis cita..kami kelaparan hehe..even masa tgk cita tu..dah beli popcorn, coke n corn in cup..**share berdua lebey baik gittew ekekeke**...p foodcourt..err..manusia ramainyaa..pastu dapat tempat duduk betul2 depan mekdonel huhu...makanya..lunch tuk tgh hari ittew kami dapatkan di mekdonel ajer la..**errr..tak apa kan..cepat n senang sebab dah depan mata hahaha**..
Ha..tengok tu...depan mekdonel pon ramai manusia beratur nak beli...masa ni me n naim dah duduk nak menikmati hidangan dah hehehe...
huhu...juadah tengah hari yang tak semeriah juadah yang selalu di hidangkan oleh cik diana K kita kekekek....prosperity burger set for me..and poridge**spell check pls...lupa lak cemana ejaan dia..malas nak google ekeke** for naim..tapi coke n curly fries as usual dia yang abiskan hehe...tgk la..memula geget semulut je haha...pastu tiba2 dah tinggal separuh..**boleh gitu tiba2 pulak ekekeeke...**pastu abis la semua nya...burger n fries..hehe while naim still concentrate ngan ciken poridge dia...pastu dabes makan semua..dah kenyang..turun concourse jap..p kat kdai dg depan nandos..nak inquire how to change the number from celcom to dg by using the same number...**berbelit2 ayat ekeke**..then beli pretzel tuk naim n me..tuk dinner konon haha..and balik rumah..letey wooo...lagi pon esok naim skolah...
errr...atas ni pic naim kat iklan2 kat cinema tu...dia nak tgk dedua cita ni...tapi mak nyer nak tengok cita bride wars..bila la kuar kan hehe...pastu..ada iklan pasal cita Harry Potter this year..tapi lom tau bila..korang yang fanatik Harry Potter...tunggu je la ek..hehehe

hmm..jum nak p kedai jap..nak beli plastik nak balut buku skolah naim..wa baru nak balut haha..sebab dia baru dpt buku last week..and nak top wa nya tepon ni..kedit abis suda...hahaha....


3 comments:

ak_0143 said...

ikut citer harry potter
tapi slalunya movie dia tak best mcm novel...

MummyMyra said...

aK...am not a die hard fan of harry potter..nak baca buku cita pon mcm tak berapa leh masuk..hehe..tapi kalau dpt tiket free ahkak p gak tgk ekeke...tapi cita tadi best...lawak sungguh...

bro bob said...

aku ngan wife ngan anak pompuan aku, sekeluarga la senang kata.. mmg "kipas susah nak mati" cerita Harry Potter ni.. mmg tertunggu2 bila la nak keluar yg terbaru ni...

aku ni malas nak membaca, pasal tu la tunggu filem kat wayang jer.. hehehe