Thursday, January 8, 2009

Lunch For Today

hoho...gila best cuti ari ni...leh gitu wa ketiduran tau2 kat luar dah cerah benderang heheheh...balik keje semalam pon dah almost pagi ..makanya mata ini punya la azab nak di buka tapi kena gak buka..naim nak ke skolah hehe..terlepas bas..kena lak mak antar nyahhh...huhu...

bangun2 je...pk apa nak makan tuk lunch...mak kata beli je kat luar since nasik dah masak...so p kat depan sinun..beli lauk tuk lunch...
korang tgk la lauk tu..sangat menyelerakan di mataku tau hehe...**lapar nya pasal hehehe**ada sup tulang panas2..., ada cencaru bakar..ada lala..fav naim neh..ada kepah sambal...sayur acar timun..sambal belacan...tadi makan ngan naim..sedappp sungguh sup panas2 n nasik panas2..**acara makan kalau cuti duk umah ekekeke**

err..jum p bank nak...nak buat pembayaran..hahaha...biasa la awal2 bulan ni ekeke....

jap..sebelum tu nak tanya..korang kunch makan apa tadi...meh la cita hak hak..

4 comments:

Mrs Taj said...

kite pose kak...so takleh nk nk kongsi mkn apa..menu nk bukak pose pun tak tau nk mkn apa lagik nih...huuuhu

MummyMyra said...

mrs taj...wah rajin u puasa ek...hehehe...so tadi buka puasa apa..

i nak puasa gak tapi bila la kan..jum nanti puasa sesama nak..hiks..

ak_0143 said...

tah laaa
kita pon tak ingat kita KUNCH pe tadi...
hahahahaha

MummyMyra said...

ya allah..ada error rupanya ekekek...tak apa...ada gak yg respon ngan word KUNCH tu hehehe

aK..pesal tak ingat??terlalu bz kah anda huhuhu