Thursday, January 22, 2009

Hari Yang Teramat Cerah...

Huhu...pic atas ni...masa nak p keje...muka fresh je lagi ekekekeke...ala ala semangat la konon2 nya huhuhu...
yang ni lak...tengok la betapa cerahnya di luar sana...panas sungguh lately...kalau duk dalam bilik...nak on ekon selalu je rasa...kalau duk kat opis lak...rasa malas je nak lintas jalan p makan kat kedai seberang...mmg malas sangat2 hehe..tapi ptg tadi dah hujan ngan lebat..n bila tak keje..sedap je zzzzzz...nyaman je rasa keh keh....
and...KFC..sedap sungguh..lama tak makan...so last few nites..p beli KFC ngan naim...and makan ngan mak n ayah...sedap hingga menjilat jari..tu trademark dia..err...tak leh makan ke??kena boikot ker???errr...dah makan..nak wat caner kan huhu...kira ok la kot kan kan...[tapi ada satu email saying that..KFC tidak menyokong yahudi which KFC Holdings (M) Bhd adalah milik Kulim (M) Bhd. Kulim ini pula adalah anak syarikat Johor Corporation...ntah la..memacam cita kuar skrg..and i guess u all dah dapat email abt this kan...so tak yah la letak dlm ni ekekeke...]
dan yang ini lak...duh..tgh2 makan [ dah nak abis makan pun ] masa dinner break few days ago kat one of mamak nya restoren kat opis...i saw this hahaha....and ngan seberapa pantas cuba amik pic ni..motif??saja..tadak keje ekekekee....err...tatau la nak ckp pasal pic ni...tgk je la huhu....[ masa amik ni..off kat flash..tau takut tuh ekekekeke...]

erm..di kesempatan ini..[ gila skima ayat hehe]...to those yang bakal bercuti panjang sempena CNY..i wish u all..selamat bercuti...kalau drive tu..drive elok2 yer...jgn nak racing2 lak di jalan raya yang sah sah penuh ngan kereta...semoga selamat sampai ke tempat yg dituju..insya allah...

2 comments:

ak_0143 said...

haha
fresh la sangat mukanya
awat masam???
huhu

yerp, pasal kfc tuh ada gak dapat emel tuh
so ok la
boleh makan kowt
dah lama boikot ni
ngidam kfc n mc d

haha
mula2 usya gambar last tuh ingt ape daa
skali..
hampes!!!

MummyMyra said...

aK...
la..kan fresh tu...ala ala semangat nak p keje ekekeke...
kfc..hehe dah makan pon..lama gila tak mkn..sedap je ari tu makan ekekeke....

pic last tu mmg ekekek..ntah apa2 je kan..saja nak letak hahaha