Friday, January 9, 2009

Picasa3

Picasa3...apa kah ittew??? hah..korang click situ...korang leh tau apa kah ittew kan..ekekeke...wa nak cuba buat pic ala2 collage...so tanya this 1 member kat google group neh..cemana nak wat 1 pic ada banyak pic dalamnya..so dia suggest this picasa3...

makanya..wa godek2 ini free software..maka terhasil lah pic atas sekali tuh ekekkek....ngan susah payah wa test memacam pic ekekeke...maka terhasil lah salah satu pic seperti di atas...**mcm tadak keje lain kan nak test2 pic lak memalam buta neh**
and above...pic faizal and mel..and part of ahli2 ada2aje..masa gath kat Taman tasik Titiwangsa...to faizal..thanks ek bitau n ajar cemana nak godek picasa ni**mmg kena try n error lagi...pic mcm kcik je kan ekekeke**...and to mel pon sama..thanks ek..atas tunjuk ajar nak link the blog entry to facebook...**mummy nak link entry je..bukan whole blog hak hak**..thanks taw...**nanti link entry ni kat FB and tag korang..hiks..**

4 comments:

Faizal said...

baca2 sekali terjumpa telur pulak :P

MummyMyra said...

hehe..mmg tuk kwn2 pon telur ni..
tunggu la wiken...acara mencari telur akan diteruskan ekekeke...

ak_0143 said...

maleh edit gambar
masih belum sampai seru ke arah itu!
haha

MummyMyra said...

tak apa aK..sok sampai seru..edit la sampai muntah ekekeke..

akak testting 123 jer semlm hehe